Drupaletti Oy:n blogi

Luomme ja jaamme aidosti arvokasta tietoa digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin maailmasta. Avainsanoina: strategia, Drupal, markkinointi, optimointi ja analytiikka. Uskomme, että hyödytte sisällöstämme. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli kysyttävää herää.

Drupaletti on vahvasti mukana DrupalCamp Turussa

DrupalCampit ovat Drupal-kehittäjille, suunnittelijoille ja konsulteille tarkoitettuja enemmän tai vähemmän vapaamuotoisia tapahtumia, joiden pää- ja käytännössä ainoa aihe on luonnollisesti Drupal.

Drupaletin liiketoiminta Jabadabaduulle

Markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluja tarjoava Jabadabaduu on hankkinut turkulaisen digitoimisto Drupaletti Oy:n liiketoiminnot.  

– Halusimme kehittää entisestään osaamistamme Drupal-sisällönhallintajärjestelmästä sekä verkkoratkaisuiden tuotannosta ja vahvistaa samalla kasvavaa organisaatiotamme, kertoo Jabadabaduun toimitusjohtaja Jussi Viitanen.

DrupalCamp Baltics Baltics 2015

DrupalCamp Baltics järjestettiin tänä vuonna 28. ja 29. elokuuta Tallinnassa Virossa. Drupaletti osallistui tapahtuman järjestelykustannuksiin olemalla tapahtuman Silver-sponsori.

Verkkopalvelun tietoturva ja versiopäivitykset

Tietoturva koostuu monesta osasta. Parhaimmallakaan suojauksella tai käytännöillä ei ole merkitystä jos käyttäjän salasana on murtautujan tiedossa. Hyviä käytäntöjä noudattamalla pystytään kuitenkin saavuttamaan tietoturvataso, joka on nykypäivänä riittävä.

Drupaletti on tänään virallinen Google Partner -toimisto!

Olemme ansainneet tänään virallisen Google Partner -tunnuksen. Olemme pitkään järjestelmällisesti kehittäneet Google AdWords -palveluita ja osaamista. Tänään tämä työ on saanut virrallisen tunnustuksen. Teemme työtämme intohimoisesti ja haluamme tarjota asiakkailemme parhaita mahdollisia digitaalisen markkinoinnin palveluita. Laadusta emme ole ikinä valmiit tinkimään ja Google Partner -tunnus on erinomainen lisä toimintaamme.

Drupal-kehitys ja työnkulku

Klassinen tapa kehittää Drupal-verkkopalveluja on kirjautua verkkosivuille ja tehdä muutoksia hallintapaneelin kautta. Drupal tarjoaa tähän lähestymistapaan monipuoliset mahdollisuudet, mutta tässä lähestymistavassa on potentiaalia tehdä paljon tuhoja ja mahdollisesti jopa rampauttaa koko palvelun toiminta.