Referenssit

Drupaletti asiakkaat

ThinKing.fi: verkkokaupan tekninen toteutus

Thin King on suomalainen design luottokorttikoteloiden verkkokauppa. Teimme verkkokaupan teknisen toteutuksen kokonaisuudessaan ja graafisen ilmeen suunnitteli yhteistyökumppanimme. Lopputuloksena on silmiä hivelevä moderni verkkokauppa, jonka tekniikka kestää kansainvälisen vertailun.

DickJohnson.fi: verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

DickJohnson.fi on miesten hius- ja partatuotteiden verkkokauppa. Teimme verkkokaupan toteutuksen kokonaisvaltaisesti graafisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen. Lopputuloksena on äijämäinen, tyylikäs ja rohkean persoonallinen verkkokauppa.

Nouveau.fi: asiantuntijayrityksen uskottavat verkkosivut

Nouvea on sertifioitu käännöstoimisto yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutimme tämän sivuston teknisen toteutuksen ja graafisen ilmeen kokonaisuudessaan. Lopputuloksena uskottavat ja tasaisesti tarjouspyyntöjä tuottavat verkkosivut yhdelle toimialansa kärkiyrityksistä.

Varjomaailma.fi: teknisesti vaativa Drupal-verkkopalvelu

Varjomaailma on A-klinikkasäätiön tukipalvelu lapsille ja nuorille. Teimme tämän sivuston teknisen toteutuksen kokonaisuudessaan ja graafisen ilmeen suunnitteli yhteistyökumppanimme. Teknisesti vaativan projektista teki kirjautumisen takaa löytyvä räätälöity chat-moduuli, johon haluttiin tiettyjä tarkkaan rajattuja ominaisuuksia aiheen arkaluonteisuuden johdosta. Projektin lopputuloksena syntyi teknisestä monimutkainen, mutta jouhevasti toimiva verkkopalvelu, jonka tärkeä tehtävä hoituu ilman ylimääräistä kitkaa.

Luontaisvoima.fi: verkkokaupan kokonaisvaltainen palvelupaketti

Luontaisvoima.fi on luontais- ja terveystuotteita myyvä verkkokauppa. Teimme Luontaisvoimalle verkkokaupan toteutuksen kokonaisvaltaisesti graafisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen. Lopputuloksena on pirteä, nykyaikainen ja asiakkaalle helppokäyttöinen verkkokauppa. Tässä projektissa verkkokaupan markkinointi, optimointi ja analytiikka otettiin vahvasti huomioon jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Näistä kerrotaankin tarkemmin alla.